Klankmassage.
.
De introworkshop klankmassage, masseren met klankschalen , is inmiddels een vast onderdeel van ons programma. In twee avonden laten we de deelnemers kennismaken met klankschalen en een aantal mogelijkheden om met een klankschaal iemand te masseren.
Het is ontzettend leuk om iemand te leren masseren met klankschalen, en natuurlijk wordt je zelf ook gemasseerd!
Annemiek en Simon geven deze workshop.
 
Een introductie klankschalen kan ook gegeven worden op locatie, al dan niet in combinatie met een concert. Ben je tijdens de introductie enthousiast geworden? Dan kun je er voor kiezen om een cursus op maat te doen: Voor twee personen kan een cursus georganiseerd worden. Prijzen op aanvraag. Lengte varieert tussen twee en zes dagdelen. Data en tijden gaan in overleg.
.
.
 
Je eigen klank.
 
.
Iedereen heeft een eigen basisklank. Welke dat is? Dat leren we op deze workshop. Door te werken met je eigen stem en klankschaal, door te voelen wat toonhoogte en trilling in je lichaam doen, leer je bijvoorbeeld welke toon rust geeft en welke toon energie.
Boventoonzingen is een onderdeel van deze workshop.
Je hoeft niets te kunnen, behalve kunnen genieten van een ontdekkingsreis in jezelf met klank en kleur.
Simon geeft deze workshop.
 


Opgave kan  telefonisch of per e-mail. Binnen een week dient het  verschuldigde  bedrag  over gemaakt zijn op Bankrekening NL11 TRIO 0254654134  van S. J. van der Zwan te Den Haag  o.v.v.  adres, workshop, gewenste datum en tijd! 
 
Matrassen om op te liggen zijn in Yogatudio De Cirkel aanwezig,
Neem zelf voor meer comfort, een slaapzak en een kussen mee.
Er is een beperkt aantal plaatsen. Toewijzing van de plaatsen gebeurt aan de hand van de bijschrijvingen op de girorekening. Deelnemers ontvangen een bevestiging.