Liggen en genieten, even tijd vrij maken voor jezelf. Didgeridoo web.jpg
Jezelf laten verwennen.
Wie wil dat niet?
 
Het gebruik van klank als helende kracht gaat vele duizenden jaren terug. Bij vele oude culturen was dit een onderdeel van hun geneeswijze. Geluidstrilling werd herkend als een fundamentele natuurkracht. De oorspronkelijke bewoners van Australië gebruiken al meer dan 40.000 jaar hiervoor de Didgeridoo.
Door ervaring weten we dat klank de menselijke aura, het geestelijke en fysieke lichaam beïnvloedt. De klanken van de sjamanistische instrumenten hebben een diep werkend effect wat als helend wordt ervaren. De lichaamsenergie wordt in beweging gebracht.
 
Klanken werken ordenend en harmoniserend op ons lichaam waardoor een diepe ontspanning ontstaat en het lichaam in balans komt.
 
 
DE INSTRUMENTEN
Gedurende een klankhealing worden diverse, vooral primitieve instrumenten van over de hele wereld gebruikt. Een belangrijke plaats wordt ingenomen door de Tibetaanse klankschalen en de Didgeridoo.
Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de Chinese gong, Sjamaantrommel, Regenstok,
Ocean drum, Fluit
en diverse andere instrumenten.
Soms worden instrumenten op het lichaam geplaatst waardoor een nog intensievere werking wordt verkregen en ook heel gericht gewerkt kan worden.